Lekkie dania na zimno są coraz bardziej popularne. Wiele osób lubi
kupować je, np. na śniadanie lub lunch i zabierać ze sobą do pracy.
Jeśli w swojej restauracji podajesz potrawy warzywne, owocowe,
makaronowe lub z mięsem, zaopatrz się w zapasowe pojemniki sałatkowe.
Przygotowane przez nas opakowania plastikowe są niezwykle praktyczne,
gdyż nie rozmiękają od sosu lub kontaktu z wilgotnymi owocami czy
warzywami, takimi jak pomidor. Ze względu transparentność sprawdzą się w
lokalach, w których dania przygotowywane są wcześniej i wystawiane na
widok. Takie rozwiązanie sprawia, że klient od razu wie z jakich
składników zrobiono surówkę. Są także wyjątkowo szczelne, co ułatwia
transport, dlatego zdecyduj się na nie, zwłaszcza jeżeli Twój lokal
oferuje jedzenie z dowozem.
Naszą drugą propozycją są papierowe pojemniki na sałatkę, przygotowane z
troski o planetę. Dołączona jest do nich przykrywka, która powstała z
recyklingu, więc cały produkt jest ekologiczny i bezpieczny dla
środowiska. Przygotowaliśmy opakowania, które pomieszczą 500, 750, 1000,
1300 ml zawartości.