Lekkie dania na zimno są coraz bardziej popularne. Wiele osób lubi kupować je, np. na śniadanie lub lunch i zabierać ze sobą do pracy. Jeśli w swojej restauracji podajesz potrawy warzywne, owocowe, makaronowe lub z mięsem, zaopatrz się w zapasowe pojemniki sałatkowe.
Przygotowane przez nas opakowania plastikowe są niezwykle praktyczne, gdyż nie rozmiękają od sosu lub kontaktu z wilgotnymi owocami czy warzywami, takimi jak pomidor. Ze względu transparentność sprawdzą się w lokalach, w których dania przygotowywane są wcześniej i wystawiane na widok. Takie rozwiązanie sprawia, że klient od razu wie z jakich składników zrobiono surówkę. Są także wyjątkowo szczelne, co ułatwia transport, dlatego zdecyduj się na nie, zwłaszcza jeżeli Twój lokal oferuje jedzenie z dowozem.
Naszą drugą propozycją są papierowe pojemniki na sałatkę, przygotowane z troski o planetę. Dołączona jest do nich przykrywka, która powstała z recyklingu, więc cały produkt jest ekologiczny i bezpieczny dla środowiska. Przygotowaliśmy opakowania, które pomieszczą 500, 750, 1000, 1300 ml zawartości.